Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.pifou.ro presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. In cele ce urmeaza, de fiecare data cand este folosita marca Pifou, este de la sine inteles ca referirea se face la compania S.C. Harmatric S.R.L. – cea care detine toate drepturile de proprietate asupra marcii.

DREPTURI DE AUTOR SI UTILIZAREA INFORMATIILOR DE NATURA PERSONALA

Continutul site-ului este, in totalitate, proprietatea firmei S.C. Harmatric S.R.L. Copierea si utilizarea continutului site-ului www,pifou.ro, indiferent de natura sa, este strict interzisa si ilegala. In acest sens, continutul include si nu se rezuma doar la : poze, descrierea produselor, descrierea denumirilor produselor, descrierea marcii Pifou, si orice element ce face parte din promovarea sau branding-ul marcii Pifou si a site-ului in sine.

Pifou este marca inregistrata a companiei S.C. Harmatric S.R.L., avand adresa Str. Stefan cel Mare, nr. 270 bis, Vaslui, jud. Vaslui.
Certificatul de inregistrare al marcii Pifou are Nr 106145 / 03.11.2009.

Pifou se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului, atat in cadrul sectiunii shop online denumita “Personal”, cat si a sectiunii online denumita “Business”, numai in scopul transmiterii de informatii privind comenzile online, disponibilitatea unor oferte sau servicii noi, actualizarea stocurilor de marfa, si detalii legate de functionarea site-ului.

Pifou respecta legile in vigoare, mai precis Legea nr. 667/2001 completata cu Legea nr. 506/2004 privind utilizarea informatiilor de natura personala.

Pifou nu va transmite datele personale ale vizitatorilor, clientilor sau partenerilor sai, la nicio terta persona. Pifou nu promoveaza SPAM-ul, respectiv trimiterea de mesaje nesolicitate catre clientii nostri.

LIMITAREA RESPONSABILITATII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

S.C. Harmatric S.R.L. si partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nicio dauna, indiferent de natura acesteia, ca rezultat al utilizarii site-ului www.pifou.ro si a produselor comercializate sau serviciilor oferite prin intermediul sau, sau drept urmare a imposibilitatii accesarii sau utilizarii optime a acestora. Compania in cauza nu garanteaza ca functionarea site-ului si a functionalitatilor aferente vor fi lipsite de erori, de riscuri precum virusi sau alte elemente specifice mediului online care pot provoca daune in ceea ce priveste securitatea informatiilor.

S.C. Harmatric S.R.L. nu garanteaza ca toate informatiile sunt actualizate la zi, in ceea ce priveste disponibilitatea produselor Pifou la preturile afisate. Compania isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare oricare din informatiile legate de produse sau marca in sine.

EVALUAREA PRODUSELOR DE CATRE UTILIZATORII SITE-ULUI

In timpul utilizarii serviciilor site-ului www.pifou.ro, puteti sa publicati parerile personale in ceea ce priveste produsele Pifou, in pagina produsului respectiv, in sectiunea “Recenziile Clientilor” > “Scrie propriile comentarii…”.

Sunteti de acord, prin termenii si conditiile de fata, sa folositi un limbaj civilizat. Folosirea altui tip de limbaj este interzis, si atrage in consecinta nepublicarea comentariilor si blocarea IP-ului respectiv.

Puteti raporta incalcarea drepturilor de autor la adresa de email office@pifou.ro – in cazul in care dvs, in calitate de client sau vizitator, ati gasit un material pe site-ul nostru www.pifou.ro, material care nu ne apartine.