Livrare si Returnare

Livrarea produselor

Produsele Pifou sunt expediate la adresa indicata in momentul finalizarii comenzii. Livrarea produselor se realizeaza prin colet cu Ramburs, prin Posta Romana sau prin Curierat Rapid, in functie de metoda aleasa de curierat. Pe plan national, livrarile cu Posta Romana se realizeaza in 3-4 zile, iar prin Curierat Rapid in 1-2 zile de la data comenzii finale. Intarzierile de livrare nu pot fi prevenite in caz de forta majora.

Costurile de livrare

Costurile de livrare pentru curierat rapid sunt efectuate pe baza acestei liste de localitati si coduri postale. Costurile pentru ZONA 0 sunt cele calculate de sistem, iar pentru ZONA 1 se adauga un tarif suplimentare de 15 lei + TVA, in timp ce pentru ZONA 2 se adauga un tarif suplimentar de 25 de lei + TVA. Costurile pentru livrarea cu Posta Romana sunt fixe, indiferent de locatia completata la finalizarea comenzii. Pentru informatii suplimentare legat de cum anume va este livrata comanda Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site sau folosind datele noastre de contact.

Returnarea produselor

Puteti returna un produs comandat in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia, conform OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Taxele de transport pentru returnarea produsului vor fi achitate de dumneavoastra. Nu sunt acceptate retur articolele care sunt incomplete, stricate, deteriorate sau murdarite. Adresa de returnare a produselor prin posta este SC Harmatric SRL, Str. Stefan cel Mare, nr 270 bis, Vaslui, cod postal 730006.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original cu care a fost primit la livrare alaturi de documentele de livrare din interiorul coletului. In cazul in care masura comandata nu se potriveste produsul poate fi schimbat. Returnati produsul catre noi si inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este disponibila. In cazul in care marimea dorita nu este disponibila, clientul va fi contact si i se vor propune alte variante. Aceasta situatie va fi solutionata de comun acord.

Produsul care nu se potriveste poate fi schimbat in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc, veti putea alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a costului transportului.

Daca doriti returnarea valorii comenzii, plata se va efectua in termen de 14 zile de la primirea returului, cu respectarea cumulativa a conditiilor enumerate mai sus. Plata se va efectua in contul indicat de client prin e-mail.

Va rugam sa contactati Relatii Clienti la RDS Fix: +40 (335) 419 243 pentru alte intrebari sau informatii legate de returnarea produselor. Online ne puteti contacta la office@pifou.ro.

Garantie

Produsele Pifou comandate de catre client , conform Art 4 alin lit d din OG 130/2000: produsele achizitionate si livrate ce au defecte de fabricatie. Garantia produsului este de 14 zile de la primirea acestuia. In cazul clientilor persoane juridice, acestea vor primi certificat de calitate a materialului la cererea lor si gratuit fara cerere, pentru prima comanda, declaratia de conformitate care atesta calitatea produselor. In cazul clientilor Persoane Fizice, anume clientii din sectiunea Personal, aceste documente nu se aplica.

Conciliere

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Mihai Harhata, Director General – Pifou, Tel 0235/312721, office@pifou.ro